Pelletkachel

Pelletkachel duurzaam en stijlvol StijlhoevePellekachel kiezen? Wij helpen u graag bij de keuze van de perfecte pelletkachel

Een pelletkachel kiezen die perfect past bij uw woonsituatie en die u elk moment van de dag heerlijke warmte geeft in uw gehele woning op een duurzame en stijlvolle manier? Dan bent u bij Stijlhoeve aan het juiste adres. Stijlhoeve levert als pelletkachelspecialist niet alleen de pelletkachel, maar geeft u ook persoonlijk advies, en zorgt voor onderhoud en reparaties. Met veel plezier voorziet Stijlhoeve u van advies op maat, zodat u altijd de juiste beslissing maakt voor het aanschaffen van een pelletkachel.

Welke pelletkachel?

Er zijn vele soorten en maten pelletkachels. De pelletkachel wordt steeds populairder in Nederland. Laat u goed informeren over pelletkachels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste pellekachel en voorzien u graag van informatie over het rookkanaal, de veiligheid en het onderhoud van een pelletkachel. Het gebruik van een pelletkachel is zeer eenvoudig, maar dient natuurlijk wel goed geïnstalleerd te worden.

Waarom een pelletkachel?

Een veelvuldig gestelde vraag is waarom ervoor gekozen wordt om te stoken op pellets. Een pelletkachel, die op een correcte manier is aangesloten, biedt ten opzichte van een centrale verwarming, houtkachels of andere vormen van verwarming al snel grote voordelen. Zo levert een pelletkachel een grote besparing op de energiekosten. Daarnaast behaalt u een zeer hoog rendement van maar liefst 90%, omdat er meer energie wordt omgezet in warmte. Bovendien is het CO2-neutraal, eenvoudig in onderhoud en reiniging, werkt de pelletkachel volautomatisch en qua design is er altijd een pelletkachel die bij uw interieur past.

Gemak en hoogwaardige verbranding met een pelletkachel

Op een gemakkelijke en eenvoudige manier een aangename temperatuur verkrijgen in uw woning bereikt u door een pelletkachel te gebruiken. Een pelletkachel zorgt ervoor dat uw gehele woning snel en efficiënt wordt verwarmt. U heeft er geen omkijken naar en kunt heerlijk genieten van de warmte en de mooi haardvlammen. Een pelletkachel brandt op speciaal geproduceerde korrels, die door zaagsel heel hard te persen worden samengeperst. Pelletkachelproducenten leveren uitsluitend hoge kwaliteitskorrels, zodat bij de verbranding in een pelletkachel zo min mogelijk schadelijke stoffen vrijkomen. Daarom vindt er ook een uiterst strenge kwaliteitscontrole plaats. Het materiaal van de pelletkorrel is gemaakt van afvalhout, afkomstig uit de houtindustrie en de bosbouw. Met een pelletkachel bent u dus milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig bezig!

Duurzaam én stijlvolle pelletkachel van Stijlhoeve

Stijlhoeve levert uitsluitend duurzame, stijlvolle pelletkachels van hoogwaardige kwaliteitsmerken. Stijlhoeve vindt duurzaam wonen belangrijk. Daarom wil Stijlhoeve het gemak, de besparing op energiekosten en toch stijl- en sfeervol wonen onder de aandacht brengen bij haar klanten. De Stijlhoeve doet dit door onder andere het aanbieden van duurzame, stijlvolle pelletkachels. Persoonlijk advies en –service staat daarbij voorop. Stijlhoeve levert niet alleen de pelletkachel, maar zorgt er ook voor dat de pelletkachel op een correcte en professionele manier wordt geïnstalleerd. Daarnaast kunt u ook bij de Stijlhoeve terecht voor onderhoud en reparaties. De medewerkers van de Stijlhoeve staan te allen tijde voor u klaar! Heeft u interesse in het aanschaffen van een pelletkachel of bent u benieuwd naar de werkwijze van Stijlhoeve?  Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken:

 

Routebeschrijving naar Pelletkachel specialist Stijlhoeve in Fleringen

Stijlhoeve is gevestigd in de pittoreske plaats Fleringen in Overijssel. Van daaruit levert Stijlhoeve haar dienstverlening en producten aan haar klanten verspreid over heel Nederland, waaronder Twente, Overijssel en de Achterhoek. Voor een routebeschrijving naar Stijlhoeve in Fleringen, verwijzen wij u naar de routekaart. 

Alleen de beste merken pelletkachel

Stijlhoeve levert uitsluitend de beste merken pelletkachels, zoals Piazzetta pelletkachels, MCZ pelletkachels en Quadra Fire pelletkachels. Stijlhoeve staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Alle pelletkachels die u in onze webshop vindt, heeft de Stijlhoeve persoonlijk en handmatig geselecteerd. Zodoende treft u bij de Stijlhoeve allen hoogwaardige topkwaliteit pelletkachels in het assortiment, die ook nog eens duurzaamheid en stijlvol zijn.

Persoonlijk advies van pelletkachel specialist Stijlhoeve?

Stijlhoeve maakt graag persoonlijk kennis met u! Bij u op locatie of kom bij ons langs, waar we onder het genot van een kop verse koffie of thee graag met u van gedachten te wisselen voor meer informatie of een persoonlijk advies op maat. Wij staan graag voor u klaar!


KOM BINNEN 
En laat u verrassen door onze stijlvolle collectie pelletkachels.
 Meer weten over onze van het Gas eraf paketten ?
Tot wel 5000,- euro voordeel i.v.m. subsidies en btw terug.

Altijd open op afspraak tel 0546-785258
Rikkenspoelsweg 13 7666 LW fleringen