Meer informatie

Zonne Panelen. (Solar Frontier)

De grote Voordelen van de zonnepanelen die Stijlhoeve u aanbied. (Solar Frontier Panelen )

CIS Staat voor de belangrijkste ingredi├źnten van de Solar Frontier zonnepanelen.(koper, Inmium en selenium) Maar net als andere CIGS paneel fabrikanten hebben we ook gallium en zwavel in onze halfgeleiderlaag van de Zonnepanelen. Solar frontier heeft gewerkt met toonaangevende PV-technologieen sinds de jaren 70, met inbegrip van kristalijn silicium, realiseerden zij in de vroege jaren "90 van de unieke mogelijkheden van CIS , sinsdien hebben zij verder gebouwd op de CIS-technologie├źn. De ontwikkeling van elk van de unieke voordelen ten opzichte van de huidige standaard technologieen, Solar frontier CIS- modules , CIS heeft een hogere Effiicienttie. deze modules zijn loodvrij zoals Gedefineerd door RoHs en hebben nul Cadmium.

 

Hoge LOR

Ten opzichte van Polykristalijn Silisium technologie , wereldwijde veldgegevens laten consequent hoger rendemant ( Kwh / Kwp voor onze SIC modules , dat wil zeggen , onze panelen produceren meer energie voor elke kilowatt-piek die u installeert. 

Kortere Energie Payback Time

Energie payback time is de tijd die nodig is voor een modules om dezelfde hoeveelheid energie besteed in de productiie te genereren. CIS-modules vereisen 60% minder energie dan de productie van een kristalijn silicum .

Schaduw &  Positie voordelen Solar Frontier . 

Kennis pladform zonnepanelen !

BTW-Terug >

Informatie wat kosten zonnepanelen. 

 

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.