Over Stijlhoeve

 

Over Stijlhoeve - Stijlvol én duurzaam wonen

Stijlhoeve werkt dagelijks vanuit een prachtige boerderij, gelegen in Fleringen (Overijssel). Het loshoes (boerderij), anno 1842, staat op een authentiek erf waar tevens meerdere schuren staan. Het plan is om alle gebouwen weer in de oude landelijke stijl anno 1842 neer te zetten. Stijlhoeve vindt het belangrijk dat dit op een duurzame en verantwoorde manier gebeurt. Daarom bevat het loshoes zonnepanelen en een pelletkachel, waardoor er op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie en warmte wordt opgewekt. Kosten voor gas en elektra blijven daarmee bespaart.

Stijlhoeve is ontstaan doordat Sander en Janine, eigenaren van Stijlhoeve, hun boerderij in Fleringen op een eerlijke, duurzame en stijlvolle manier wilden renoveren naar de oude stijl anno 1842. Hierdoor zijn ze op zoek gegaan naar eerlijke en mooie leefmaterialen in een landelijke of klassieke stijl. Zodoende hebben zij een prachtige collectie van pelletkachels, badkamers, tegels en PVC-vloeren persoonlijk samengesteld, die stijlvol alsmede duurzaam zijn.

Stijlhoeve heeft als visie om woningen in Nederland op een verantwoorde manier te verduurzamen, met eerlijke leefmaterialen die tevens stijlvol zijn. Om stijlvolle en duurzame producten te kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke betaalbare prijzen, werkt Stijlhoeve vanuit de authentieke landelijke boerderij. Op deze manier kunnen de kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

 

Stijlvolle en duurzame producten

Onze passie is het combineren van stijlvolle en duurzame woonproducten. Daarom werken wij uitsluitend met excellente duurzame kwaliteitsproducten. Alle producten die wij aanbieden hebben wij persoonlijk en zeer zorgvuldig voor u geselecteerd. Het zijn niet alleen stijlvolle producten, maar ook nog eens duurzaam.

 

Persoonlijke aandacht staat voorop

Stijlhoeve hecht veel waarde aan persoonlijk contact en streeft voortdurend naar het leveren van hoge kwaliteit en service. Het luisteren en inleven in de woonsituatie van onze klanten en vervolgens het concreet aanbieden van een passende duurzame en stijlvolle woonconcept voor de klant, kenmerkt onze adviseurs waarschijnlijk het meest en maakt dat persoonlijk contact voorop staat bij de Stijlhoeve.

 

Jarenlange ervaring, altijd het beste resultaat

De adviseurs van de Stijlhoeve hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek alsmede het verkopen van stijlvolle landelijke producten. Deze combinatie maakt het dat onze adviseurs u zeer goed kunnen adviseren over het creëren van stijlvolle en duurzame woonoplossingen. Stijlhoeve gaat altijd voor het beste resultaat, die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en -woonomgeving.

 

Stijlhoeve staat voor

  • Stijlvol en duurzaam advies op maat
  • Excellente kwaliteitsproducten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Montage en service in eigen beheer

 

Stijlhoeve kan u van dienst zijn met

 

Meer weten?

Persoonlijk contact staat voorop bij Stijlhoeve. Wilt u graag meer te weten komen over de duurzame producten van Stijlhoeve of wilt u eens van gedachten wisselen over het verduurzamen van uw woning?

Neem gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs om samen, onder het genot van een kop verse koffie, van gedachten met elkaar te wisselen.

 

Het team van de Stijlhoeve staat altijd voor u klaar!